Erhvervsassistent i Byg og bolig: temaets indhold

Indhold

På Byg og bolig beskæftiger du dig med forskellige opgaver inden for nybyggeri, renovering, anlægsarbejde og ejendomsservice. Det kan være i byggevirksomheder, mindre håndværkerfirmaer, boligselskaber, skoler eller lignende.

Planlagt uddannelsesstart: 15.01.2019, kl. 09.00

I løbet af uddannelsen arbejder du med projekter og emner inden for områderne:

  • Byggeri og renovering
  • Anlægsopgaver
  • Ejendomsservice

Mødet med kunden er en del af jobbet. Derfor vil du også arbejde med personlig fremtræden og kundeservice.

Jobmuligheder
Som færdig erhvervsassistent kan du søge job ved bygge- og anlægsvirksomheder, hos mindre håndværksmestre, i boligselskaber eller som pedelmedhjælper på skoler og institutioner.

Her kan du hente en kort beskrivelse af uddannelsen.

[osd_social_media_sharing]

Forløb

Uddannelsen består af op til 4 forløb, der hver varer 20 uger (et halvt år) .  På alle forløb får du undervisning i dansk og matematik (VUC Nordjylland) samt fagene samarbejdslære, arbejdspladslære og erhvervslære. Der vil også være værkstedsundervisning inden for det valgte erhvervstema og erhvervstræning (praktik) i en virksomhed.

Første forløb foregår på Aalborg Produktionsskole og starter med et intro-forløb hvor du lærer skolen, dine undervisere og holdkammerater at kende.

Herudover indeholder del 1 introduktion til brancherne, vejledning og værkstedsundervisning. Erhvervstræning indgår også i forløbet. Det er også på første del at du får vurderet dine kompetencer og lavet en uddannelsesplan i samarbejde med din kontaktperson.

Forløb 2, 3 og 4 foregår på AMU Nordjylland, som er ansvarlig for uddannelsen.

Du kan læse mere om de forskellige skoler, deres beliggenhed, faciliteter og meget andet ved at klikke på dem. Du kan se et kort over uddannelsesstederne her.

Du vil få mere information inden uddannelsesstart.

Praktisk info

Ny uddannelsesstart er 15.01.2019, kl. 09.00. Undervisningen foregår dagligt i tiden 08.00 – 14.00. Der vil kunne forekomme dage, hvor undervisningen slutter senere, men du vil blive orienteret i god tid.

Når du er i erhvervstræning skal du følge de arbejdstider, som er gældende for den pågældende virksomhed.

Første forløb foregår på:

Aalborg Produktionsskole
Sohngårdsholmsvej 51,
9000 Aalborg

 

Forløb 2, 3 og 4 foregår på

AMU Nordjylland
Sofievej 61,
9000 Aalborg